Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΠΕΕΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 9-4-11

Στις 19 Φεβρουαρίου 2011 πραγματοποιήθηκε στο κέντρο LA MIRAGE στα Μέγαρα η τακτική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Εισαγωγέων Επαγγελματικών Αυτοκινήτων (Π.Ε.Ε.Ε.Α.), υπό τη προεδρία του κ. Αριστείδη Κωνσταντακόπουλου και αντιπρόεδρο τον κ. Δημήτριο Δρεμέτσικα, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Το περιοδικό ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ δήλωσε και πάλι το παρόν στη συνάντηση αυτή, σε πνεύμα απόλυτης σύμπνοιας, αλληλεγγύης και υποστήριξης προς τον επιβαρυμένο και ταλαιπωρημένο από τις προκλήσεις των καιρών, κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων.
 Στο πλαίσιο της συνάντησης πραγματοποιήθηκε και η ετήσια παραδοσιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, με φετινό τυχερό τον κ. Νίκο Ασημομύτη.
Ελλείψει της απαραίτητης απαρτίας των μελών για τη ψηφοφορία προς την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. , η Γενική Συνέλευση αναβλήθηκε και πήρε αναβολή για τις 9 Απριλίου 2011.
Για το λόγο αυτό παραθέτουμε την επίσημη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ της Πανελλήνιας Ένωσης Εισαγωγέων Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, και παρακαλούμε θερμά όλα τα μέλη όπως παραβρεθούν στη Γενική Συνέλευση.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Προσκαλούμε όλους τους συναδέλφους, μέλη και μη, όπως προσέλθουν στις 9 Απριλίου 2011, ημέρα Σάββατο και ώρα 15.00 στο κέντρο LA – MIRAGE, όπου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Εισαγωγέων Επαγγελματικών Αυτοκινήτων.
Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον κ. Νίκο Ασημομύτη (210 2580060 & 6932216812)
Το κέντρο LA – MIRAGE βρίσκεται στην παραλία Πάχης Μεγάρων, 200 μέτρα από το στρατόπεδο, στη δεξιά έξοδο – ταμπέλα ΜΕΓΑΡΑ – ΠΑΧΗ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου