Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

CHEVROLET με τιμή επαναγοράς?



Η Chevellas A.E. πρωτοπορεί για άλλη μια φορά, προσφέροντας αποκλειστικά στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα Lacetti, ένα Epica ή ένα Captiva με ‘‘42 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ’’ και ‘‘ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ’’ καθ’ όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης.

Αναλυτικά ισχύουν τα εξής:

Άτοκο με 42 άτοκες δόσεις

· Η προκαταβολή είναι 50% με εξόφληση του υπολοίπου έως 42 άτοκες δόσεις.

Επιπλέον η Chevellas προσφέρει «εγγυημένη τιμή επαναγοράς» καθ’ όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης με την οποία εγγυάται την επαναγορά του αυτοκινήτου του, σε περίπτωση που ο πελάτης για οποιοδήποτε λόγο οικονομικό ή μη, επιθυμεί την επιστροφή του. Η συγκεκριμένη παροχή ισχύει για όλα τα μοντέλα Chevrolet που θα αγορασθούν με χρηματοδοτικά προγράμματα της Chevellas και η προκαταβολή τους είναι μεγαλύτερη του 35% της αξίας του αυτοκινήτου.

Επιδοτούμενο πρόγραμμα με 2,5% επιτόκιο

· Η προκαταβολή είναι 35% με εξόφληση του υπολοίπου έως 48 δόσεις

Επιδοτούμενο πρόγραμμα με 4,5% επιτόκιο

· Η προκαταβολή είναι 20% με εξόφληση του υπολοίπου έως 60 δόσεις

· Η εγγυημένη τιμή επαναγοράς ισχύει εφόσον η προκαταβολή υπερβαίνει το 35%.



Η FIAT επανέρχεται στην Αμερική με το 500άκι

Απίστευτο και όμως αληθινό! Η FIAT κάνει δυναμική επανεμφάνιση στην άλλη μεριά του Ατλαντικού με το μικρό αλλά θαυματουργό 500. Η ιταλική του φινέτσα, σε αντίθεση με το μικρό μέγεθος προκαλεί το ενδιαφέρον των αμερικάνικου αγοραστικού κοινού, που οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι δεν είναι και συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους οχήματα. Είναι πολλά τα κυβικά εκεί, καθώς και πολλά τα χιλιόμετρα, αλλά κανείς ποτέ δεν ξέρει?








SEAT IN THE SUN, ζήτω η πράσσινη ανάπτυξη



Ολοκληρώθηκ με επιτυχία η πρώτη φάση του προγράμματος SEAT IN THE SUN

Με το έργο αυτό η SEAT θα αποκτήσει την μεγαλύτερη φωτοβολταϊκή εγκατάσταση σε ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία

-Η μεγαλύτερη φωτοβολταϊκή εγκατάσταση στην Ισπανία

-Δύο μονάδες, εξοπλισμένες με περισσότερα από 20.000 φωτοβολταϊκά πάνελς και παραγωγή 4 MW δύναμης

-Ετήσια μείωση 2.800 τόνων CO2

-Διπλασιασμός καθαρής ηλεκτρικής ενέργειας μέσα στη διάρκεια του έτους

Μέσα στο γενικότερο πλαίσιο δέσμευσης της SEAT για την προστασία του περιβάλλοντος, η ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία έφερε εις πέρας με επιτυχία την πρώτη φάση του έργου "SEAT IN THE SUN", με τη δημιουργία δύο φωτοβολταϊκών σταθμών που παράγουν συνολικά 6 εκατομμυρίων kWh καθαρής ηλεκτρικής ενέργειας. Κατά το πρώτο έτος πλήρους λειτουργίας, θα παραχθεί πολύ περισσότερη ενέργεια από ό, τι καταναλώνουν για το Χριστουγεννιάτικο εορταστικό φωτισμό οι πόλεις της Μαδρίτης και της Βαρκελώνης μαζί.

Περισσότερα από 20.000 ηλιακά πάνελ, τα οποία καλύπτουν μια συνολική επιφάνεια 135.000m2 και είναι τοποθετημένα στις στέγες του εργοστασίου και στους χώρους προσωρινής φύλαξης των αυτοκινήτων, θα καλύψουν μια εν δυνάμει παραγωγή 4 mW κατά την αρχική φάση του έργου.

Η εφαρμογή αυτού του σχεδίου θα επιτρέψει στο εργοστάσιο της SEAT στο Martorell να συμβάλλει σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος καθώς και στη μείωση εκπομπών CO2 κατά 2.800 τόνους ετησίως - επίτευξη που ισοδυναμεί με ευεργετική περιβαλλοντική επίδραση από περισσότερα από χίλια εκτάρια δάσους.

Το έργο SEAT IN THE SUN έχει εφαρμοστεί από κοινού με την Gestamp Solar, με σκοπό τη παραγωγή μεγάλης κλίμακας καθαρής ηλεκτρικής ενέργειας σε τοπικό επίπεδο για εσωτερική κατανάλωση. Επιπλέον, οι εγκαταστάσεις στους χώρους προσωρινής φύλαξης των οχημάτων έχουν διττό ρόλο - να παράξουν καθαρή ενέργεια και να προστατεύσουν παράλληλα τα έτοιμα οχήματα από τις καιρικές συνθήκες. Κατά την υλοποίηση της πρώτης φάσης του έργου επενδύθηκαν 17 εκατομμύρια ευρώ.

Κατά τη διάρκεια του έτους 2011και 2012 θα ξεκινήσουν νέες φάσεις του έργου μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της μεγαλύτερης φωτοβολταϊκής μονάδας τοποθετημένης σε οροφή της Ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το έργο SEAT IN THE SUN έχει ως απώτερο στόχο τη δημιουργία 6 συνολικά φωτοβολταϊκών μονάδων, που καλύπτουν μια συνολική επιφάνεια 320.000m2 με εγκατεστημένη ισχύ 10,6 mW. Η ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία θα έχει την ικανότητα να παράγει περισσότερα από 13 εκατομμύρια kWh ετησίως καθαρής ηλεκτρικής ενέργειας - παραγωγή που ισοδυναμεί με την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας από 3.000 ισπανικά νοικοκυριά- και να συμβάλλει στη μείωση 6.200 τόνων εκπομπών CO2.


Η SEAT, αναδείχθηκε για το 2010 η πρώτη εταιρεία στην Ισπανία στις ταξινομήσεις οχημάτων με εκπομπές λιγότερες από 130g CO2/km, σημειώνοντας αύξηση 42% σε σχέση με τα αποτελέσματα του προηγούμενου έτους.


Επαγγελματικά αυτοκίνητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου