Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

OPEL «Γερμανικές παροχές!»


Σε όλα τα μοντέλα της γκάμας της η OPEL κάνει προσφορές, που δύσκολα θα αφήσουν το αγοραστικό κοινό ασυγκίνητο. Ειδικότερα:

Agila

Ανακαλύψτε το Flex in the city με τον πιο όμορφο και αξιόπιστο σύντροφο πόλης που θα μπορούσατε να ονειρευτείτε. Αποκτήστε το δικό σας Opel Agila και επωφεληθείτε από τα προγράμματά μας, με:

  1. Προτεινόμενη ελάχιστη έκπτωση ή προσφορά εξοπλισμού / αξεσουάρ αξίας €1.500 (ισχύει μόνο για την έκδοση Enjoy 1.2lt).
  2. Προτεινόμενη ελάχιστη έκπτωση ή προσφορά εξοπλισμού / αξεσουάρ αξίας €1.000 (ισχύει μόνο για την έκδοση Enjoy 1.0lt).

Τα προγράμματα ισχύουν μέχρι 31/03/2011.

Corsa (Απερχόμενο μοντέλο)

C'MON! Τι περιμένετε; Απολαύστε τη fun πλευρά της οδήγησης με το δικό σας Opel Corsa. Αποκτήστε τώρα το δικό σας Opel Corsa και επωφεληθείτε από τα προγράμματά μας, με:

  1. Προτεινόμενη ελάχιστη έκπτωση ή προσφορά εξοπλισμού / αξεσουάρ αξίας €2.000 (δεν ισχύει για την έκδοση C'MON).
  2. Προτεινόμενη ελάχιστη έκπτωση ή προσφορά εξοπλισμού / αξεσουάρ αξίας €1.500 (ισχύει μόνο για την έκδοση C'MON).


Τα προγράμματα ισχύουν για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων και μέχρι 31/03/2011.

Νέο Corsa

Unlimited Fun! Το νέο Opel Corsa είναι η προσωποποίηση της νεανικής ζωντάνιας. Είναι το αυτοκίνητο που προβάλλει την προσωπικότητά σας. Τώρα, με νέα σχεδίαση και φρέσκα, ζωηρά χρώματα, δυναμικό στυλ και ακόμα περισσότερες εκδόσεις, σας καλεί όλους σε μία διαφορετική απολαυστική εμπειρία. Αποκτήστε το τώρα και επωφεληθείτε από τα προγράμματά μας, με:

  1. Δωρεάν σύστημα Navi "Touch & Connect" και προτεινόμενη ελάχιστη έκπτωση ή προσφορά εξοπλισμού / αξεσουάρ αξίας €200.
  2. Προτεινόμενη ελάχιστη έκπτωση ή προσφορά εξοπλισμού / αξεσουάρ αξίας €700.

Τα προγράμματα ισχύουν μέχρι 31/03/2011.

Astra Sedan

Ικανοποιήστε το πάθος σας για ποιοτική άνεση. Αποκτήστε το κλασσικό Opel Astra Sedan και επωφεληθείτε από τα προγράμματά μας, με:

  1. Προτεινόμενη ελάχιστη έκπτωση ή προσφορά εξοπλισμού / αξεσουάρ αξίας €1.500 (ισχύει για την έκδοση Essentia 1.6).
  2. Προτεινόμενη ελάχιστη έκπτωση ή προσφορά εξοπλισμού / αξεσουάρ αξίας €2.000 (ισχύει για τις εκδόσεις Elegance/Edition 1.6, Elegance/Edition 1.8 & Cosmo 1.6).
  3. Προτεινόμενη ελάχιστη έκπτωση ή προσφορά εξοπλισμού / αξεσουάρ αξίας €1.500 (ισχύει για νέες παραγγελίες).

Τα προγράμματα ισχύουν μέχρι 31/03/2011.

Astra GTC

Κάντε τη ζωή σας πιο συναρπαστική. Αποκτήστε το σπορ Opel Astra GTC της επιλογής σας και επωφεληθείτε από το πρόγραμμά μας, με:
Προτεινόμενη ελάχιστη έκπτωση ή προσφορά εξοπλισμού / αξεσουάρ αξίας €2.500.

Το πρόγραμμα ισχύει μέχρι 31/03/2011.

Nέο 5θυρο ASTRA (ASTRA J)

Το Νέο Opel Astra με την εντυπωσιακή σπορ σχεδίαση και τον πραγματικά απολαυστικό χαρακτήρα προσελκύει όλα τα βλέμματα. Αποκτήστε τώρα το νέο αστέρι στο χώρο του αυτοκινήτου, και επωφεληθείτε από τα προγράμματα μας με:

  1. Δωρεάν σύστημα Connect Pack με Σύστημα Αυτόματου ΦωτισμούAFL & Navi (ισχύει για τις εκδόσεις Sport & Cosmo).
  2. Προτεινόμενη ελάχιστη έκπτωση ή προσφορά εξοπλισμού / αξεσουάρ αξίας €1.000.

Τα προγράμματα ισχύουν μέχρι 31/03/2011.

Νέο Astra Sports Tourer

Το Νέο Opel Astra Sports Tourer είναι το νέο αστέρι της μικρομεσαίας κατηγορίας, που συνδυάζει την εντυπωσιακή σπορ σχεδίαση με την εκπληκτική ευελιξία. Αποκτήστε το τώρα και επωφεληθείτε από τα δωρεάν πακέτα εξοπλισμού:

  1. Edition Pack, με ζάντες αλουμινίου 17" και ηλεκτρικά παράθυρα πίσω (ισχύει για την έκδοση Edition).
  2. Cosmo Pack, με CD500 Navi, αισθητήρες παρκαρίσματος και σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών (ισχύει για την έκδοση Cosmo 1.4/ 100 hp).
  3. Cosmo Pack, με CD500 Navi, ζάντες αλουμινίου 18" και χαμηλωμένο sport chassis (ισχύει για τους υπόλοιπους κινητήρες της έκδοσης Cosmo).
  4. Sport Pack, με CD500 Navi και ζάντες αλουμινίου 18 ή 19" (ισχύει για την έκδοση Sport).

Τα προγράμματα ισχύουν για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Astra TwinTop

Γνωρίστε τα καλύτερα δύο κόσμων με το δικό σας Opel Astra TwinTop. Αποκτήστε το τώρα και επωφεληθείτε από το πρόγραμμά μας με προτεινόμενη ελάχιστη έκπτωση ή προσφορά εξοπλισμού / αξεσουάρ αξίας €3.500.

Το πρόγραμμα ισχύει μέχρι 31/03/2011.

Νέο Meriva

Καλωσορίστε το επαναστατικό σύστημα θυρών FlexDoors. Αποκτήστε το νέο Opel Meriva, τον πρωταθλητή της ευελιξίας και επωφεληθείτε από τα δωρεάν πακέτα εξοπλισμού:

  1. Edition Pack, με ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, δερμάτινο τιμόνι 3-ακτίνων και ζάντες αλουμινίου 16"(ισχύει για την έκδοση Edition).
  2. Cosmo Pack, με CD500 Navi(Πλοήγηση με CD, 7 ηχεία, Έγχρωμη Οθόνη 7", βοηθητικές είσοδοι Aux-in 3.5 mm & USB, 1GB εσωτ. Μνήμη Flash, δυνατότητα αναπαραγωγής MP3/WMA) και ζάντες αλουμινίου 17", 10-ακτίνων (ισχύει για την έκδοση Cosmo).

Τα προγράμματα ισχύουν μέχρι 31/03/2011.

Zafira

Ταξιδέψτε με στυλ και άνεση. Αποκτήστε το Opel Zafira, με το ευέλικτο σύστημα καθισμάτων Flex7 και επωφεληθείτε από το πρόγραμμά μας, με:

  1. Προτεινόμενη ελάχιστη έκπτωση ή προσφορά εξοπλισμού/αξεσουάρ αξίας €3.000
  2. Επιπλέον, για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων, προτεινόμενη ελάχιστη έκπτωση ή προσφορά εξοπλισμού / αξεσουάρ αξίας €2.500.

Τα προγράμματα ισχύουν μέχρι 31/03/2011.

Antara

Σπάστε τα όρια της πόλης με το δικό σας Opel Antara. Αποκτήστε το SUV της Opel και επωφεληθείτε από τα προγράμματα μας, με:

  1. Προτεινόμενη ελάχιστη έκπτωση ή προσφορά εξοπλισμού / αξεσουάρ αξίας €3.000 (ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων).
  2. Προτεινόμενη ελάχιστη έκπτωση ή προσφορά εξοπλισμού / αξεσουάρ αξίας €1.000.

Τα προγράμματα ισχύουν μέχρι 31/03/2011.

Insignia

To Opel Insignia με τη δυναμική σχεδίαση, το κομψό και γεμάτο καμπύλες σχήμα του προδίδει, αδιαμφισβήτητα, τα προσόντα του. Αποκτήστε το τώρα και επωφεληθείτε από τα προγράμματά μας με:

  1. Δωρεάν σύστημα Connect Pack με Σύστημα Αυτόματου Φωτισμού AFL & Navi.
  2. Προτεινόμενη ελάχιστη έκπτωση ή προσφορά εξοπλισμού / αξεσουάρ αξίας €1.530.

Τα προγράμματα ισχύουν μέχρι 31/03/2011.

Combo Tour

Χαρείτε τη ζωή με το πολυτάλαντο Opel Combo Tour. Αποκτήστε το τώρα, επιλέγοντας από τα προγράμματα μας, αυτό που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας:

  1. Προτεινόμενη ελάχιστη έκπτωση ή προσφορά εξοπλισμού / αξεσουάρ αξίας €1.500 (ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων)
  2. Προτεινόμενη ελάχιστη έκπτωση ή προσφορά εξοπλισμού / αξεσουάρ αξίας €800 (ισχύει για νέες παραγγελίες).

Τα προγράμματα ισχύουν μέχρι 31/03/2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου