Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Πριν το τέλος...του 2010


Αγαπητοί φίλοι,

Βρισκόμαστε λίγο πριν τη δύση μιας εξαιρετικά δύσκολης χρονιάς, τόσο ανατρεπτικής στα οικονομικά και επιχειρηματικά δρώμενα, που δεν άφησε κανέναν ανεπηρέαστο. Μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις προσπαθούν με νύχια και με δόντια να ξεπεράσουν αντιξοότητες και σκοπέλους που ξεπροβάλλουν διαρκώς σε μια αγορά που υποφέρει.


Χαρακτηριστική είναι η θέση του Συνδέσμου Εισαγωγέων – Εμπόρων Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων και Ανταλλακτικών, που με μια επιστολή καταπέλτη προς το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων αλλά και προς τον Πρωθυπουργό τον ίδιο, παίρνει θέση και προτείνει λύσεις στους αρμόδιους φορείς.


Πρόκειται για μια υπεύθυνη κίνηση που όλοι εμείς επικροτούμε και επιβραβεύουμε. Μια κίνηση που μπορεί να αποτελέσει την αρχή για έναν δημιουργικό και καρποφόρο διάλογο, προκειμένου να βελτιωθούν οι δυσμενείς συνθήκες στον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων, από τον οποίο ζουν εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες με τις οικογένειές τους.


Στη χαραυγή μιας νέας χρόνιας που σύντομα θα ανατείλει ας στείλουμε ευχές για υγεία, ελπίδα και δημιουργικότητα. Ευχές για καλύτερες μέρες, παραγωγικές και προσοδοφόρες για όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου