Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Τελευταία Νέα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ-ΕΜΠΟΡΩΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

ΒΑΚΧΟΥ 5-ΤΚ 54629, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛ. 2310 526809 begin_of_the_skype_highlighting 2310 526809 end_of_the_skype_highlighting ,ΦΑΞ: 2310 552 583

www.seemaa.gr- info@seemaa.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αρ. Πρωτ. 552/2010 Θεσσαλονίκη 7.12.2010

Προς το Υπουργείο οικονομικών

Κ. Παπακωνσταντίνου

Κυρία Χατζή Δ/ντρια Υπουργού

Κοιν . Υφυπουργό Οικονομικών κ. Κουσελά

Κοιν. Κ. Πλασκοβίτη

Κ. Γεωργακόπουλο

Κύριοι.

Μέσα στο γενικότερο κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί στην αγορά , ήρθε να προστεθεί και η φήμη της μείωσης των τελών ταξινόμησης των αυτοκινήτων. Η οποία πληροφορία προέρχεται από τα ΜΜΕ και καμία από τα επίσημα χείλη των αρμοδίων. Από τα ΜΜΕ μαθαίνουμε ότι πρόκειται να ισχύσει μείωση των τελών ταξινόμησης για τα επιβατικά αυτοκίνητα , ενώ για τα επαγγελματικά φορτηγά αυτοκίνητα δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση. Κάτι τέτοιο έρχεται σε αντίθεση με την γενικότερη προσπάθεια για ανάπτυξη, μιας και το επαγγελματικό αυτοκίνητο είναι εργαλείο για την λειτουργία αλλά και τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων.

Παρακαλούμε, πριν την όποια απόφασή σας να συμπεριλάβετε στο νέο μέτρο και τα επαγγελματικά αυτοκίνητα μιας και η τραγικά κατάσταση των πωλήσεων που ισχύει στα επιβατικά αυτοκίνητα ισχύει και στο δικό μας κλάδο. Επιπροσθέτως θα πρέπει να προβλεφθεί και επιστροφή ισόποσου ποσοστού με αυτό της μείωσης και για τα εκτελωνισμένα απούλητα αυτοκίνητα τα οποία θα πουληθούν πέραν της ισχύς του νέου νόμου, μιας και η μονόπλευρη μείωση των τελών ταξινόμησης μόνο για νεοεισαχθέντα αποτελεί αθέμιτο ανταγωνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου