Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Tips για μία φθηνή αγορά φορτηγού


Αν πιστεύετε ότι πρέπει να δαπανήσετε πολλά χρήματα για να αγοράσετε ένα καλό φορτηγό, θα σας δώσουμε τα επιχειρήματα για να το ξανασκεφτείτε. Ναι, είναι λογικό ότι θα πρέπει να στραφείτε στα μεταχειρισμένα αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Σκεφτείτε να μπορούσατε να πάρετε ένα καλό, αξιόπιστο φορτηγό χωρίς μηνιαίες δόσεις δανείου, γιατί να πείτε όχι;

Μία καλή αρχή για την αναζήτησή σας, θα μπορούσε να είναι μία δημοπρασία με θεματική τα επαγγελματικά οχήματα. Υπάρχει ένας απίστευτος αριθμός τέτοιων οχημάτων, που έχουν συχνά δημοπρατηθεί από την ίδια την κυβέρνηση για λόγους οικονομικούς, που διαθέτουν πολλά καλά χαρακτηριστικά και βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Υπάρχουν ωστόσο ορισμένες συνθήκες που πρέπει να προσέξετε για να κάνετε τη σωστή επιλογή!
Παρά την αξιοπιστία των φορτηγών που προσφέρονται σε δημοπρασίες, εσείς καλείστε να αντιληφθείτε την καλύτερη τελικά προσφορά. Θα πρέπει, εκτός από το ποσό που θα διαθέσετε για την απόκτηση ενός φορτηγού, να λάβετε υπόψη και ένα ενδεχόμενο κόστος επιδιόρθωσης που θα το καταστήσουν ακόμα πιο κατάλληλο για τις ανάγκες σας.

Επίσης, είναι απαραίτητο να έχετε το ποσό αγοράς σε μετρητά εκ των προτέρων για να αποκτήσετε το φορτηγό σας μέσω δημοπρατικής διαδικασίας.

Τέλος, πρέπει να θυμάστε να κινείστε και να αποφασίζετε γρήγορα καθώς οι προσφορές σε δημοπρασίες παίρνουν φωτιά και μπορεί να χάσετε ταχύτατα μία καλή οικονομικά προσφορά.

Αν έχετε ανάγκη να συγκεντρώσετε χρήματα σε δόσεις για την αποπληρωμή ενός φορτηγού, τότε μπορείτε καλύτερα να απευθυνθείτε σε έναν έμπορο επαγγελματικών οχημάτων. Να είναι πρόθυμοι να διαπραγματευτείτε σκληρά και να κάνετε κάποια έρευνα, ώστε να γνωρίζετε ποιο φορτηγό αξίζει πραγματικά να αποκτήσετε.

Ένα πλεονέκτημα στο να αγοράσετε ένα φορτηγό από έναν αντιπρόσωπο σε σχέση με μια δημοπρασία είναι ότι μπορείτε να πάρετε μια εγγύηση για το όχημά σας. Αυτό βέβαια, ταυτόχρονα σημαίνει ότι θα χρειαστεί να πληρώσετε πιθανά αρκετά περισσότερα.

Σε όποιον τρόπο αγοράς και αν καταλήξετε, να έχετε κατά νου ότι θα εξοικονομήσετε πολλά χρήματα, σε σχέση με την αγορά ενός ολοκαίνουριου επαγγελματικού φορτηγού. Απολαύστε το λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου